När ljudet är en del av projektet

Vill du ha hjälp med inspelning och regi av en radiokampanj? Är du på jakt efter en studio för röstpålägg till ditt rörliga material? Ditt projekt kanske är i princip färdigt, men det behöver den där sista handpåläggningen med slutmix. Eller så vill du lyfta din produktion med en riktigt välgjord ljuddesign. Låt oss berätta mer om möjligheterna!

“Radioreklam, röstpålägg och ljuddesign. Från inspelning till slutmix.”

Vi heter Beppo ljudproduktion AB. Ljudproduktion återfinns i vårt namn och det är ett stort och brett begrepp. Men för oss handlar det om att kunna bidra med det du saknar när ljudet är allt eller en del av projektet, oavsett det rör sig om punktinsatser eller helhetsgrepp.

På Beppo har tex Stockholms Sightseeings guidade turer producerats. Vissa på 12 språk, med manusbearbetning, översättning, casting av de rätta rösterna och så klart inspelning och efterproduktion. Här ljudsätter vi reklamfilmer och mixar hela säsonger av TV serier som Halv åtta hos mig. Här skapas musikvinjetter och ljud-identiteter som bygger program och stärker varumärken.

“Erland Karling och Per Juhlin, regissörer med 100-tals radiokampanjer i ryggsäcken.”

Erland Karling och Per Juhlin, grundare av Beppo, är väl anlitade regissörer och har 100-tals radiokampanjer i ryggsäcken bredvid ett otal radiosketcher för Sveriges Radios humorprogram Cirkus Kiev och P3 Humor Presenterar.

Är du själv regissör, kreatör eller producent? Välkommen!
Här finns tre fullt utrustade studios, där våra och andras idéer blir till verklighet varje dag. I vår lilla studio, med två mikrofoner spelas de mer intima samtalen in, varvat med voice overs och ljudböcker. Den större studion har fyra fasta mikrofoner, men plats för ytterligare två. Det är vår mest populära podd-studio, men här spelar vi även in drama och då och då musik. Vår tredje studio är utrustad med 5.1, och används allra mest för postproduktion.
Här skapas fantastiska ljudmiljöer, effekter och mixar.

Kom gärna och hälsa på oss, så bjuder vi på kaffe och en rundtur!

Kontakt


    Besöksadress: Ludvigsbergsgatan 22, 118 23 Stockholm