Superältarna
Superältarna
För länge, länge sedan i en galax långt, långt borta föddes två författare. Jenny Jägerfeld och Johanna Thydell. Deras kunskapstörst var stor, nyfikenheten enorm och lusten att upptäcka världen oändlig. Under en flygtur runt Vintergatan fann de Tellus, en planet med storslagen natur, avancerad teknologi – och ett folk i total förvirring. Insikten var omedelbar. Invånarna behövde få klarhet, svar, en mening med livet. De behövde Superältarna. Superältarna är podden där vi vrider och vänder på ett ämne, ställer en väldig massa frågor och förhoppningsvis hittar några svar. Intressanta gäster har vi också och nytt avsnitt släpps varannan fredag. Häng med för bövelen!
#64. SYSKON
by Johanna Thydell, Jenny Jägerfeld

#64. SYSKON

Är det sant att storasyskon oftast är mer intelligenta? Stämmer det att småsyskon är roligare och mer kreativa? Och är mellansyskon verkligen de bästa medlarna? Jenny berättar hur relationen med sin femton år yngre syster förändrats kraftigt på senare tid och Johanna avslöjar att hennes storebror gjort henne smärttålig genom att i barndomen tvinga henne stå i mål. 

Dessutom diskuterar vi på vilket sätt syskon är bra för empatiutvecklingen, vilken betydelse åldersskillnaden har för antalet syskonbråk och hur man ska göra om man vill bryta kontakten med sitt syskon.

Om du vill sponsra Superältarna, swisha till 070-4744364 eller ge ett bidrag på patreon.com/superaltarna Använd kampanjkoden Superältarna på nextory.se/kampanj och få 30 dagars gratis e- och ljudbokslyssning!

#64. SYSKON
#63. VARANNAN VECKA-LIV
#62. HÄRSKARTEKNIKER
#61. DÅLIGA SEMESTRAR
#60. ATT ÅLDRAS
#59. SJÄLVKÄNSLA/SJÄLVFÖRTROENDE
#58. ATTRAKTION
#57. PMS
#56. ATT SÄGA JA
#55. ATT SKRATTA

Vill du också göra en Podd?

Hos oss är det är enkelt att komma igång. Börja med att berätta lite om vad du vill göra.

Staden
Görbart
Posted in Pod